top of page

Gaat het nu goed of kan het morgen beter?

Wilt u een bedrijf waarin alles op rolletjes loopt? Kan het allemaal wat efficiënter en resultaatgerichter? Wij van Manamo optimaliseren uw organisatie, afdeling of project en maken bestaande bedrijfsprocessen en skills inzichtelijk. Bovendien laten wij u zien wat er kan worden verbeterd. Dit noemen wij 'Smart Process Solutions'. Ook staan we u met raad én daad bij op het gebied van project-, portfolio-, programmamanagement en projectsupport. 

 

De perfecte organisatie bestaat niet. Het kan altijd beter. Een verbetertraject of ook wel verandertraject is een op maat gemaakt veranderplan, waarbij de kracht zit in het stellen van realistische doelen en de bereidheid van de organisatie, om de gemaakte afspraken na te komen en uit te voeren. De mensen binnen de organisatie zijn de motor, de spil van de verandering.

 

Het hele verbeterings- of veranderingsproces is iteratief: het is geen op zichzelf staand project, maar een manier om stapje voor stapje te komen tot een hoger doel.​

 

Het geheim van een succesvolle organisatie zit hem in verschillende dingen, die allemaal deel uitmaken van het verbeter- en verandertraject. Zo is het belangrijk afstand te doen van de afrekencultuur, te zorgen voor transparantie binnen alle organisatielagen en altijd open te staan voor veranderingen.    

U kunt uzelf de volgende vragen stellen om na te gaan op welke gebieden verbeteringen en veranderingen binnen uw organisatie moeten worden ​aangebracht:

 

Vertellen we alleen hoe het moet of doen we ook voor

hoe het moet?

Moeten we harder werken of creatiever worden?

Gaan we procedures opleggen of procedures volgen?

Willen we mensen aansturen of vrijlaten?

Is het nodig helemaal out of the box te denken of kunnen we het doen met wat er is?

Weten we hoe het gaat of hebben we een indruk hoe het gaat?

 

Spreekt het bovenstaande u aan? Inspireert het u of hebt u vragen? We nodigen u graag uit voor een oriënterend gesprek. Als u ons via onderstaande link een mail stuurt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wie zijn wij?

portret-bas-en-ingrid.jpg

We zijn een kleinschalig team van professionals, die op zoek zijn naar uitdagende vraagstukken.

Gezien onze brede expertises in technieken, branches, functies en culturen zijn we in staat met een genuanceerde blik te kijken naar complexe vraagstukken.

Wij kijken waar verbeteringen nodig zijn en werken doelgericht. 

Gemaakte afspraken komen wij altijd na.

Door onze kleinschaligheid zijn we agile binnen ons team.

Onze overtuiging is dat in alle lagen van een organisatie of bedrijf waardevolle kennis aanwezig is en dat iedere persoon binnen een organisatie invloed heeft op de bedrijfsprocessen en skills.

LinkedIn Manamo VOF

Bas-02.jpg

Bas van Straten

TEL +31 (0)6 30 43 55 17        

EMAIL bas@manamo.nl

LinkedIn Bas van Straten

Na diverse diploma’s en cursussen in mijn vakgebied te hebben gevolgd ben ik in oktober 2017 als zzp'er gestart. Met een zeer ruime ervaring in het managen van verschillende projecten in diverse markten, weet ik inmiddels wat wel en niet werkt of hoe iets beter zou kunnen werken met betrekking tot het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Om ons binnen Manamo constant te verbeteren plannen we jaarlijks een aantal trainingen. ​

Klanten waarderen zowel mijn kennis en ervaring alsook mijn eigenschap aan een projectplan vast te houden en het project af te maken. Projectteams waarderen mij om de rust die ik in een project breng en het vertrouwen dat ik naar hen uitstraal. 

Het dynamische karakter, het resultaat, de toegepaste techniek of technieken en het omgaan met emoties binnen een team geven mij een boost.

Ingrid-02.jpg

Ingrid Moonen

TEL +31 (0)6 13 82 83 04        

EMAIL ingrid@manamo.nl

LinkedIn Ingrid Moonen

Na mijn middelbareschooltijd heb ik mijn diploma Weg- en waterbouwkunde aan de MTS behaald. Na aansluitend een half jaar voltijds Technische bedrijfskunde aan de HTS te hebben gevolgd, ben ik overgestapt naar de deeltijdopleiding en heb ik deze behaald in combinatie met voltijds werken. 

In december 2015 ben ik als zzp'er gestart om de vrijheid te hebben werk te doen waar ik blij van word. De werkzaamheden lagen al in de kern vast door mijn bedrijfstechnische achtergrond en kenmerken zich door een hoge mate aan dynamiek, complexiteit, diversiteit en interpersoonlijke contacten. De inzichten en werkzaamheden in de afgelopen jaren hebben uiteindelijk geleid tot het ontstaan van deze onderneming.

Mijn talenten zijn organiserend vermogen, resultaatgerichtheid en vasthoudendheid.

Het bereiken van een efficiënter en effectiever functionerende organisatie, waarbinnen de mensen zich sociaal veilig, geaccepteerd, prettig en gewaardeerd voelen; geeft invulling aan mijn persoonlijke drijfveren.

bottom of page